Je aanmelding is gelukt!

Fantastisch dat je de eerste stap hebt gezet naar een gezonder, sterker en slanker lichaam!
Welkom bij The Bootcamp Company!

Belangrijke informatie

We hebben je net een bevestigingsmail gestuurd met daarin informatie en instructies over je eerste bootcamp les. Neem deze door voor dat je aan de training deelneemt.

 

LET OP: Het kan zijn dat deze e-mail in je spamfilter is gekomen. Als je geen e-mail hebt ontvangen, check dan je spambox.

 

Als je nog vragen hebt die hieronder niet bijstaan, kun je ons altijd e-mailen op info@bootcampcompany.nl.

Veel gestelde vragen

 • Wat moet ik aan/meenemen naar de bootcamptraining?

  Zorg voor sportkleding waar jij je lekker in voelt. Stem je keuze af op het weer (lange trainingsbroek of korte broek, t-shirt of trainingsjack, etc.). Je traint buiten. Houdt er rekening mee dat er modder o.i.d. op je kleding kan komen.

  • Trainingsbroek, runnerpants, t-shirt, trainingsjack is altijd goed.
  • Neem een goed windjack mee als het frisser is qua temperatuur buiten.
  • Goede stabiele stevige hardloopschoenen/sportschoenen zijn een must.
  • Flesje water voor na de training.
  • En een lading energie en motivatie 😉
 • Gratis week trainen. Hoe werkt dat?

  Als je voor het eerst begint met bootcamp, krijg je van ons één week gratis lessen om zelf te kunnen ervaren hoe verslavend bootcamp is. Meld je aan via deze het aanmeldingsformulier op deze website. Vul je gegevens in en meld je vervolgens bij de trainer op de locatie waar je je voor op hebt gegeven. Uiteraard kun je altijd meer mensen meenemen naar de trainingen.

 • Hoe kom ik er achter welk niveau bootcamp het beste bij mij past?

  Wij werken met verschillende niveau’s in onze trainingen. Deze zijn aangeduid met sterren (in het rooster). Elk niveau heeft zijn eigen doelstelling/uitkomst. Daarnaast houden wij rekening met het conditieniveau. We hebben sowieso beginners-bootcamp. Hier focussen wij vooral op de basis, zodat jij weet hoe je met jouw lichaam om moet gaan en houden we rekening met je conditie en uithoudingsvermogen. En als je je hier écht zorgen over maakt, neem dan gewoon contact met ons op, dan kunnen we dit rustig bespreken.

 • Ik heb een slechte conditie, kan ik wel meedoen?

  Dan moet je juist mee doen! Wij hebben Beginners Bootcamp juist om deze reden in het leven geroepen. Om de drempel te verlagen, ook voor mensen die een slechte conditie hebben. Als je namelijk een slechte conditie hebt, moet je juist sporten! Dus meld je aan en join the groep. Je kunt altijd de gratis proefweek proberen, wij garanderen je dat je conditie al beter is geworden na 3 lessen!

 • Hoe lang duurt een bootcamptraining?

  De trainingen duren gemiddeld 60 minuten. Zorg er voor dat je 10 minuten voor de training begint aanwezig bent op het ontmoetingspunt. We trainen in teamverband en vertrekken na de workout de omgeving in voor onze oefeningen.

 • Hoe meld ik me aan bij jullie voor een abonnement?

  Via de aanmeldpagina kun je je inschrijven. Vul je persoonlijke gegevens in, meld je vervolgens aan bij de instructeur van de locatie die je hebt opgegeven voor je eerste bootcamptraining. Je krijgt van ons een bevestiging per e-mail van je aanmelding. Vanaf dan ben je elke dag welkom bij al onze bootcamp workouts, bij al onze locaties. Om alle tarieven te bekijken klik hier. 

 • Geldigheidsduur van een Strippenkaart?

  Voor mensen die liever flexibiliteit hebben kunnen ook een strippenkaart nemen. 10 strippen kun je gedurende 3 maanden opmaken. Deze strippenkaart kun je krijgen bij je Trainer. Ook hier heb je recht op één gratis proefweek. Om alle tarieven te bekijken klik hier.

 • Is er een opzegtermijn?

  Alle abonnementsvormen hebben 1 maand opzegtermijn voor dat het abonnement verloopt. Na de officiële looptijd lopen de contracten stilzwijgend verder. Strippenkaarten worden niet automatisch verlangt.